5.0

gebaseerd op 59 reviews

Robin

Ik kom al jaren bij van der Linden en het is bij ieder bezoek genieten! Alle werknemers stuk voor stuk professionals die weten wat ze doen. Wil je kwaliteit en waar voor je geld? Dit is dan de place to be!

Nienke

Geweldige ervaring! Eerste keer wenkbrauwen laten epileren. Deze behandeling was erg goed, waardoor deze zo goed als pijnloos was. De relaxte sfeer draagt hier aan bij.
Ook voor het eerst een therapeutische massage. De masseuze voelde goed aan en besteedde aandacht aan alle pijnlijke gebieden. Kortom, voor herhaling vatbaar!!

Kevin

Professionele en persoonlijke begeleiding bij de cursus masseren. We hebben veel geleerd en kunnen dit direct thuis toepassen!

Pieter

Zoals altijd zeer goede service en een uitstekende massage.

Wendy

Vandaag een afspraak gehad om mijn bovenbenen te harsen. Ondanks dat het niet makkelijk was, omdat ik een bolle zwangere buik heb en dus niet op mijn buik kan liggen, is alles heel goed verlopen. Ik ben erg blij met hoe goed ik ben geholpen en met de flexibiliteit. Ik kom graag terug!

priscilla

Mijn moeder heeft enorm genoten van haar afspraak. Ze was zeer tevreden en zal zeker nog een keer terug komen

Rene

Heerlijke massage en schoonheidsbehandeling gekregen. Hier ga ik zeker vaker komen. Bedankt voor vandaag!

T.

Zo professioneel zo vertrouwd en ontzettend zien!!!

Stanley

Ik heb gekozen voor een ontspanningsmassage. Ik werd vriendelijk ontvangen in de mooie salon. Verrassend groot eigenlijk. De massage was heerlijk. Ga zeker terug!

Imara

Altijd top!! Ontvangst, sfeer, behandeling en ook de na behandeling!! Top zaak!!